Ofroj pune per Edukatore
1572

Përmbajtja

I.P “Yjet e Vegjel” shpall konkurs per parnimin e 1 Edukatore.

- Kanditdatet duhet të plotësojnë këto kritere

* Të kenë të përfunduar fakultetin e edukimit, Shkencat Sociale ('aab') ose pedagogjinë

* Të jenë kreative dhe bashkëpunuese

* Të kenë përvoj punë në edukimin e fëmijëve në institucione parashkollore

* Të gjitha të interesuarat ju lusim që Cv-të e tyre t’i dërgojnë në e-mail adresa yjetevegjel@hotmail.com

Adresa: Rr. vëllezërit Gërvalla - Kompleksi banesor "Dielli" lagjja Bregu i diellit ne Prishtine