Ofroj pune
2908

Përmbajtja

Autoservis "MRCEDES BENZ TONI" ofron pune per nje puntorë (mekanik) me pervoj pune. Ofroje kushte jashtezakonisht te mira ne dallim me autoserviset tjera, ambient miqesor si dhe page te volitshme. Orari i punes nga ora 09:00h - 18:00h e Hene -te Shtundeve. Adresa: lagjja Hajvali ne Prishtine. Info: 044647985, +38349330039 ose +38344502994 viber.