Ofroj pune
1950

Përmbajtja

Ofroj pune per nje mirmbajtese per punet e shtepis, kandidatja ka mundesi edhe te banoj ne shtepi, orari dhe pagesa me marrveshje.Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine