Shes qen(klysh-sharri)
1113

Përmbajtja

Shes qen(klysh-sharri) meshkuj, klysht bahen shum te mir, ndrrim i mundshem me mjete, mallra, e te tejra. Ndrrim me qen nuk bej. Çmimi 55€ per cop ne se doni ju dergoj foto shtes ne viber dhe video.