Shes qenin e sharrit
53

Përmbajtja

Shes qenin e sharrit gjinia femer i races beg/imenqur, mosha 6 muajshe, qeni eshte per ruajtjen e deleve dhe shtepine, çmimi sipas marrveshjes.