Shes qenin
677

Përmbajtja

Shes qenin (kelyshin) 4 muajsh (Bulldog Françez) të vaksionuar dhe me passporte. Si bonus ju japim dy kafaze te medha ne vlere mbi 120€ poashtu edhe gjera te ndryshme te tija me vlere 100€. Çmimi 500€