Shes ose Jap me qira lokalin 30m2 kati perdhese / Besian(podujev)
528

Përmbajtja

Shes ose Jap me qira lokalin 30m2 kati perdhese ne mes shkollave fillore "Naim Frashëri" dhe "Shaban Shala" ne Besian(podujev) lokali eshte ne nje vend te pershtshem. Çmimi sipas marrveshjes.