Jap me qira dy lokale 57m2+40m2 kati perdhese / Prishtine
283

Përmbajtja

Jap me qira dy lokale 57m2+40m2 kati perdhese te Hani i Dilit dhe Rr.Mbreti Bardh ne Prishtine lokalet posdejon nxemje qendrore dhe jane te pershtsehm per shum lloj veprimatri biznesi, çmimi sipas marrveshjes