Fabrika e Styroporit

Dërguesi i shpalljës

Fabrika e styroprit EKO THERM bejme prodhimin dhe shitjen e te gjitha llojeve te styrortit sipas nevojes te klientit, poashtu bejm edhe shitjen e styroporit te bluar per Nivelizim. Na kontaktoni dhe binduni vete. Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Life massage ofron pune per dy massazhere, kandidatet e interesuara duhet te kene njohuri rreth masazhes, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, kandidatet e interesuarat mund te kontaktojn ne numra telefoni.

Ofroj pune

qendresa Shpk

Restaurant Qendresa ofron pune per ,2 shankiste,2 kamariere 2 enlarese, orari 8 ore pushim nje dite ne jave pagesa me marrveshje. Adresa ne Stacionin e Autobuseve ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj punë si mirembajtse e shtëpise, zyreve, banesave por edhe perkujdesjen e fëmieve.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kujdestare per femi ose per te moshuar ose enlarse ne Prishtine.

Shes 30 ari toke / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Shes 30 ari toke ne fshatin Rimanisht Komuna e Prishtines, toka eshte e pershtshem per shum lloj veprimtari, toka ne njer pjes e ka rrugen e asfaltuar, çmimi 500€ per ari.

Shes dy lope/viqat

Dërguesi i shpalljës

Shes dy lope/viqa te cilet jane ushqyer me bio/natyral ushqim, çmimi sipas marrveshjes. Adresa Banja e Pejes ne Peje.

Ofroj pune / vozites

Dërguesi i shpalljës

Kompania e sanitarise dhe keramikes ULTRA TRADE, ofron pune per nje vozites/shofer te kategoris C, mundesisht me pervoj pune sa me te gjat, te gjith kandidatet e interesuar ju lutem tedergojn CV-n ne email ultrattade.pr@gmail.com,...