Shes lokalin/zyren 90m2 kati i -II- / Gjakove
130

Përmbajtja

Shes lokalin/zyret 90m2 kati i -II- siper Restorantit Doner Bar edhe ka objekte tjera percjellse jasht 90m2, qe jane ne ndertesen e KEDS-it / ish KEK-ut. Zyret gjinden ne qender te qytetit te Gjakovës ne distanc prej 15 metra nga rruga kryesore.
Munden te perdoren per shum veprimtari ekonomike si zyra per institucione te ndryshme ordinanc, banka, zyra per lami te shumta ekonomike, kombinim zyra dhe lokale afariste si dhe shitore, kafe bar, pastiqeri. Siperfaqja e zyreve është neto pa mure shtylla. Zyret jane ne nje gjendje shum te mir dhe jepen pa asnje ngarkes financiar si tatimi ne prone, rryma, uji etj. Zyret jepen me nje çmim shum te arsyeshem dhe te volitshem ose mund ta shes te gjithe objekti me nje siperfaqe totale 300m2 pas shitjes perkthimi i tyre mund te behet menjeher pasi te behet pagesa brenda dites pa asnje lloj pengese. Çmimi sipas marrveshjes.