Ofroj pune per rrobaqepse
1627

Përmbajtja

"dresslumecanoli" ofron pune per nje rrobaqepse per qepjen e fustanave, kandidatja duhet te ket pervoj pune.
Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Kolovic ne Prishtine