Ofroj pune per montera ne Mobileri - Gjermani
1392

Përmbajtja

"ETL-KOSOVA" ofron pune per ne gjermani ne fabriken e mobileve-monter.
- Detyrat dhe pergjegjesite:
* Transportimin e mobileve nga depoja qendrore deri tek kilenti dhe montimi i tyre sipas kerkeses se klientit.
- Te interesuarit duhet ti plotesojne keto kritere:
* Pervoje pune ne distribuim dhe montim te mobileve,
* Njohja e gjuhes Gjermane sa per komunikim te thjeshte.
* Patent shoferin e kategorise C
* Per punetoret te cilet kane patent shoferin e kat. C dhe kane pervoje ne montim me shpenzime tonat do te organizojme kurs te gjuhes Gjermane
- VEREJTJE: Aplikantet nuk kane nevoje te bejne asnje pagese
- Pasi aplikanti te tregohet i suksesshem do ti behet e ditur edhe niveli pages
- Kandidatet te cilet mendojne se i plotesojne kriterin e pervojes ne montim dhe patent shoferin ju lutem te na shkruani ose konataktoni.
Adresa: Lagjja Vragoli ne Prishtine.