Ofroj pune
1448

Përmbajtja

Restaurant Bar Caffe "Genti" ofron pune per 2 shankiste(f), 2 kamariere(f), orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Te rrethi ne Fushe Kosove.