Ofroj pune / Menaxher
1364

Përmbajtja

"EDSHOP" ofron pune per menaxher ne call center, kandiatet duhet te ken aftesi komunikuese te mire, te kete te kryer shkollen e mesme dhe te kete njohuri kompjuterike. Orari dhe pgesa me marrveshje. Adresa: Rr. Abdyl Frasheri nr.17 lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine