Ofroj pune per shankist/e
260

Përmbajtja

Baron Steak House ofron pune per nje shankist/e me pervoje pune, orari dhe pagesa me marrveshje, te interesuarit mund te lajmrohen ne restaurant. Adresa Rruga Agim Ramadani afer ministris se arsimit ne Prishtine.