Ofroj pune
592

Përmbajtja

Kompania "Bakalli Metal" ofron pune per saldues (3 pozita) dhe punëtor teknik (3 pozita). Kandidatet duhet të kenë diplomën e shkollës së mesme si dhe përvojë pune në përpunimin e metalit. Orari i punes eshet i plote, pagesa konkuruese. Adresa Zona industriale pn ne Peje Kosove