Kerkoj toke per ndertim te larte
643

Përmbajtja

Kerkojm toke per ndertim te lart, per blerje apo me perqindje ne Prishtin. Lokacioni qender ose per reth, lagjja Mat-1, Lagje Spitalit, lagjja Arberi. Prona duhet te ket komplet dokumentacionin e rregullt dhe te plote te ket plan urbanistik ku lejohet ndertimi i larte. Kerkesa eshte per nje investitor serioz. Nese posedoni ket ofert dhe jeni per mareveshje te shitjes ose perqindjes ju lutem me kontaktoni.