Banesa Ekskluzive ne Arberi (ishdragodan) / Prishtine
3491

Përmbajtja

Ekzistojnë dimensione dhe modele të ndryshme të banesave duke filluar me kuadraturat prej 54m², 99.4 m², 90.6m² me nje apo dy e ma shume dhoma gjumi,. Banesat janë të pajisura me elemente të sanitarisë së banjos, dyer të kualitetit të lartë, laminat , elementet e ngrohjes qendrore./ me gypa nen dysheme*
Banesat jane perball Ambasades se re te Amerikes
Banesat jane ne punim e siper ....

Ne kete objektë gjithçka është ndertuar me kualitetë të dyfishtë-Double

Banesat kanë dy hyrje . Ne secilen hyrje vetem tre banesa në kat.

Banesa eshte punuar me keto materiale: FASADA: me izolim termik, akustik dhe është e përjetshme. DRITARET: Plastikë, me tre izolues gome gjerman "Slamander", dhe xhama LOW -E / katër sezonal. DYERT: Gjermane. Dyshemeja: Laminat gjerman INSTALIMI I UJIT: I tere instalimi i ujit dhe ngrohjes është I kompanisë “REHAU” , Gjermane. UJE: Furnizimi me uje 24 ore. NGROHJE QENDRORE:me sistem te gypave te shtrirë nder dysheme. ASHENSORET: Jane funksional me bateri . TELEFON/INTERNET: Çdo banese ka telefon( interphon) , internet dhe TV kabllor. INTERFONI: Banesat janë te pajisura me interfon. Si dhe mirëmbajtja e kompleksit banesor gjithashtu. çmimet jane jashtëzakonisht te volitshme si dhe me forma pagese shume te mira.

Ndërtimet karakterizohen me cilësinë dhe kualitetin e lartë i cili përveç që i jep objektit një pamje të bukur dhe një ngjyrë të ngrohtë, shërben edhe si termoizolator i nivelit të lartë . Për të siguruar një kualitet të lartë, ne me kujdes kemi përzgjedhur kompanitë furniture vendore dhe ato të jashtme, duke selektuar vetëm brendet e njohura dhe të dëshmuara në fushën e ndërtimtarisë.

Të gjitha objektet e ndërtuara dhe ato të cilat janë në ndërtim e sipër, posedojnë leje ndërtimi dhe pas përfundimit të çdo faze dhe pranimit teknik, banorët marrin fletët poseduese.

Banesat janë me lesh guri izolues

Per çdo informate shtese rreth banesave ju lutem kontaktoni Departamentin e Shitjes permes numrit kujdestare dhe permes e-mail-it . E-mail : [email protected]
Tel : 045/444-445 ose te na vizitoni ne zyret e kompanis tone rruga:"Dardania"./Fushë Kosovë