Ofroj pune per pastrim/mirembajtje te zyres

Dërguesi i shpalljës

MT Matjet Teknike ofron pune per punetore per pastrim/mirembajtje te zyres me gjysem orari / 4 ore ne dite, pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga Fadil Hoxha Objekti A1, Hyrja B, Kati Banesa Nr1 lagjja Kalabri...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Pizzeria Divoli ofron pune per kamarier me pervoj pune. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr Nazim Gafurri rruges per Germi ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Easy Rent ofron pune per punëtor në coffee shop. Detyrat dhe përgjegjësitë / Të pergatis dhe shërbej klientët me pije, Të kujdeset për pastertinë e coffee shop/it, Të kryej pagesat në coffee shop, Të ketë...

Ofroj pune / punetore

Dërguesi i shpalljës

Furra buke Epoka ofron pune per punetore, orari i punes 8 ore pune , pagesa sipas marrveshjes. Adresa lagjja e re Bregu i Diellit / Prishtine

Ofroj pune / Operatore

Dërguesi i shpalljës

Kompania lider ne treg Shop Tv eshte ne kerkim te zgjerimit ne stafit ne pozicioni operatore. Kriteret / Te jete e komunikueshme dhe te dije te punoje ne grup, me ose pa eksperience pune, te...

Shes frezen

Dërguesi i shpalljës

Shes frezen per traktor ne gjendje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes. 049243304.