Ofroj pune për Callcenter dhe Administratë
1142

Përmbajtja

PRINVEST-K International LLC me seli Kryesore në Prishtinë dhe me Degë edhe në Gjermani, kërkon punëtor për ofrimin e Shërbimeve Administrative dhe telefonike për klient ndërkombëtar, të cilët njohin gjuhën Gjermane në Shkrim dhe Lexim.

Detyrat janë:
* Kryerja Shërbimeve Administrative për klient në Gjermani, Austri, Zvicër dhe gjetiu, siç janë (përgaditja e faturave , ofertave, projekteve, biznes plane, përgatitje të emailave në Emër të klientit, menaxhimi i terminëve të klientit, kontabilitetit etj.)

* Zhvillimi i telefonatave me klient dhe klient të tyre, në emër të kompanisë sonë, ose në emër të klientëve tonë.
* Hulumtimi i tregut ndërkombëtar për eksportin e mallrave të prodhuara në Kosovë.
* Përgatitja e ofertave, prezantim të produkteve, katalogëve etj.
* Mbajtja e kontabilitetit për klient tonë në vende Gjermano folës dhe gjetiu.
* dhe detyra tjera Administrative dhe telefonike.

- Kushtet që duhet të plotësoni për aplikim!

* Të keni moshën madhore (mbi 18 vjet).
* Njohja e gjuhës Gjermane është e domosdoshme, niveli sa më i lart i gjuhës Gjermane ju ndihmon që të keni më shumë sukses në punë.
* Përvoja e punës në Call Center është përparësi që të pranoheni me lehtë në punë.
* Për pozitën në Administratë preferohen Ekonomistët, Administrim Biznesi, Banka Financa, Menaxhment ose të diplomuar në profesione të ngjajshme.
Nëse i plotësoni këto kushte dhe e ndjeni vetën të gatshëm që të bëheni pjesë e stafit tonë atëherë mund të aplikoni te ne për punë.

- Çka ju ofrojmë ne:

* Rrogë fikse
* Ambient të mirë të punës, trajnim dhe staf serioz që ju mbështet
* Kontratë e rregullt pune pagesa përmes bankës

- Nëse plotësoni kushtet e nevojshme dhe shprehni interesim që të bëheni pjesë e stafit tonë atëherë mos hezitoni të aplikoni përmes emailit përkatës: recruitment@prinvest-int.eu

Adresa: Rr. Hamze Jashari Nr.13/a
ne Prishtine.