Ofroj pune per Auto-Limar & Praktikant
1517

Përmbajtja

Auto sllon "Alberti" shpall konkurs pune për:

- Auto Limar dhe Praktikant.
- Kualifikimet.

* Përvojë pune në autolimari minimum 1/2 vite aktive.
* Të jetë i/e besueshëm dhe i/e drejtë
* Të jetë i/e respektueshëm dhe i/e sjellshëm
* Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon

- Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi, të interesuarat të dergojne CV-ne
në email adresen: autosallonilalberti@hotmail.com.

Adresa: Lagjja Veternik Prishtine
Info: 044 435 435 ose 044 607 100