Kompania e pastrimit Donarti
Adresa

Rr. Bill Kllinton, Prishtinë

Kontaktoni Tani
Kompania e pastrimit Donarti

Kompania e pastrimit Donarti

Shërbime

Keni nevojë për pastrim gjeneral të shtëpisë, lokalit, zyrës apo çfarëdo objekti tjetër. Thirr tani dhe përfito nga oferta! Jepi jetë shtëpisë suaj! - Pastrimi i shtëpive - gjeneral - Pastrimi i lokaleve - gjeneral - Pastrimi i xhamave - shtëpi - Pastrimi i xhamave - lokale - Pastrime tjera sipas nevojës