Adresa

Muharrem Fejza ne Prishtine

Kontaktoni Tani
Panjolla

Panjolla

Patundshmëri
4851 Shpallje

Kompania Panjolla ofron pastrim profesional të tepihëve. Për pastrim sa më cilësor ne i përdorim teknikat e fundit të pastrimit dhe detergjentë ekologjikë dhe aromatikë. Në përbërjen e saj ka staf profesional, që prioritet parësor ka kënaqësinë e klientit. Për të përmbushur këtë prioritet, kompania vë në dispozicion çdo mjet të mundshëm. festimklinaku@hotmail.com Adresa: Rr. Muharrem Fejza ne Prishtine 045 898 961

Të Rejat e Fundit