Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si shitse ne butik, markete ose si kujdestare per femije, kam pervoj pune.

Ofroj pune per 2 persona

Dërguesi i shpalljës

Restaurant "Casa Rita" shpall konkurs pune per 2 pozita, kamarier dhe banakier(shankist) me pervoj pune, te gjithe aplikuesit duhet te kene pervoje pune. Kandidatët e interesuar të prezentohen në "Casa Rita" nga ora 11:00h -...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Mobileria "Riad-Erza" ofron pune per nje punetor (m) per montim dhe shitje te mobileve, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Dardani ne Fushe Kosove.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkon pune si kuzhinjer me pervoj pune shum vjeqare jam i diplomuar ne ket lami. Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si shofer kam patent shofer te kategoris C1 kam perovoj pune.

Ofroj pune per 15 vozites per Kamiona

Dërguesi i shpalljës

M&SILLOSI SH.P.K. sipas nevojave dhe kërkesave të fabrikës së miellit në Xërxë shpall këtë: K O N K U R S Për plotësimin e vendeve të lira të punës për 15 vozitës të Kamionit në...

Ofroj pune / Agjent i shitjes

Dërguesi i shpalljës

“ORANGE NET” Shpall konkurs për Agjentë të Shitjes ne rajonin e Ferizaj-it. - Kualifikimet /Aftësitë /Eksperienca: * Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollën e mesme * Kandidatët e interesuar për këtë pozitë duhet të...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"Inter GMBH" ofron pune per dy asistente (f). - Kriteret e punes * Te ken te perfunduar shkollen e mesme (perparsi fakultetit) * Te jen komunikative, fleksibile, e shkathte. * Te respektojn orarin, detyrat si...

Ofroj pune / kujdestare

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestsre per perkujdesjen e vajzes 2 muajshe, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Hajvalia ne Prishtine.