Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Studio "Split" ofron pune per frizere me pervoje pune, orari dhe pgesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr.Dardani ne Fushe KOsove

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant "GRESA" ofron pune per picamen, kuzhinjer, ndihmes kuzhinjer, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Fehmi Agani ne Prishtine.

Ofroj pune / 300€ paga

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestare per shtepi. * Punet te cilat duhet te kryhen jane kujdesi ndaj vajzes 1 vjeçare, te pergadis ushqimin (dreken), te kujdeset per shtepine. * Orari punes nga ora 08:00h -...

Ofroj pune / kujdestare

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen e 3 vajzave dhe mirmbajtejn e shtepis, orari i punes nga ora 08:00h-16:00h pagesa sipas marrveshjes. Punetorja duhet te jet nene dhe jo duhan pirse. Adresa: Rr.Holger Petersen...

Ofroj pune / Mjeshter

Dërguesi i shpalljës

"MPS-KS Valter" ofron pune per punetor mjeshter, servisim, rregullim te ashensorve(lifatve), orari i punes sipas mrrevshjes, kontrat nje vjeçare, paga 400€. Adresa: Lagjja Kalabri ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"My Cake" ofron pune per nje kamarier me pervoj pune orari dhe pagesa sipas marreveshjes. Adresa: Ahmet Krasniqi lagjja Arberi ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Studio "LORENA" ofron pune per: * 1 puntore per grim te ket provoj pune. * 1 puntore per frizura. * 1 puntore per premje shatir. - Orari sipas marrveshjes, pagesa 400€ Adresa: Rr. Lidhja e...