Shes 3.75 ari truall / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Shes 3.75 ari truall lagjja Marigona në Prishtinë trualli ka infrastrukturë të plotë dhe është i përshtatëshme për ndërtim. Posedoj dokumentacion të rregullt, çmimi 11.000€ /për ari