KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Kamer HD - Alarm GSM

Dërguesi i shpalljës

Bëjm Instalimin e Kamerave dhe Alarmav kunder Vjedhjev •KAMERA VËZHGIMI IP dhe Analog me mundsi shikimi nga vendi dhe interneti (Telefoni) •ALARME KUNDËR VJEDHJES pa Kabell dhe me Kabell, qe ju lajmeron ne Tel/Mobil kudo...

Kerkoj pune

Besart

Kerkoj pune si shofer posedoj kategori B, kame pervoj pune 5 vite ne te gjith teritorin e Kosoves.

Ofroj pune / 4 punetore

Dërguesi i shpalljës

"Tropical massage" ofron pune per 4 punetore (f) fizoterapiste (masazhere) , orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa: Rr. Vllezrit Faslu lagjja Vranjevc ne Prishtine.

AF Kristal ofron shërbime pastrimi

Dërguesi i shpalljës

Kompania AF Kristal ofronë shërbime për pastrimin e banesave, shtëpive, zyreve, lokaleve, tepihave dhe pastrimin e koridoreve(shkallëve) të banesave. Pastrimi i koridoreve(shkallëve) të banesave: 4x në javë 3 €uro për familje 8x në javë 4.5...

Kerkojm bashkebanuese

Dërguesi i shpalljës

Kerkojm bashkebanuse ne kuader te baneses 80m2 kati -IV- afer (ishhotelbacit) lagjja Ulpian ne Prishtine banesa eshte komplet e mobiluar. Çmimi 50€ per person