KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Servis i çelsave

Dërguesi i shpalljës

Bejm kopjimin e çelsave hapjen e dyerve te veturave te mbyllura hapjen e dyerve te banesave etj

Perkthime profesionale

arton

PËRKTHIME & LEKTURIME PROFESIONALE - ANGLISHT - SHQIP - ANGLISHT PËR: 1. SKRIPTA PËR STUDENT (SHKOLLAVE TË MESME, UNIVERSITARË DHE PAS UNIVERSITAR - PËR TË GJITHA LAMITË); 2. PUNIME SHKENCORE PËR DIPLOMIMIN NË MASTER &...