KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljës

Jam 28 vjeqare kam perfunduar kujdesi dhe mirëqenia e femijeve jam e diplomuar kerkoj punë si edukatore qoft ne ndonje institucion edukativo arsimor ( Qerdhe shkolla) apo ne ndonje institucion shendetsor ( shtepi e pleqve...

Prodhojm dritare

Dërguesi i shpalljës

* VEKA SISTEMI I KONTUREVE HARK Dizeno atraktive e harkuar me propocione të përshtatshme dhe mbullesë, grimbajtja shumë e lehtë për shkak të sipërfaqeve homogjene të profileve dhe të shiritave për xhamat. * PVC DRITARET...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si mirembajtese e shtepive, banesave ose kujdestare e fmive ne Prishtine 049614975

Shes 17 hekter / Orllan-Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Shes 17 hekter toke ne fshatin Orllan Komuna e Prishtines trualli ka vende te pershtshem per shume lloj veprimtari. Bejme ndrrim me lokale ose banesa ne Prishtine, çmimi sipas marrveshjes. 044192774.