KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Programim dhe Shkenca kompjuterike për fëmijë

Darsej Rizaj

Shkolla digjitale është institucion i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe është shkolla e parë e hapur në Prishtinë dhe Ferizaj, e cila ofron kurse të teknologjisë informative për fëmijët e moshave të reja....

Shes 10 ari / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Shes 10 ari truall afer zones industriale ne Prishtine trualli posedon infrastrukturen e plot. Çmimi sipas marrveshjes. 044988387 ose +491729990869 (viber)

Shes 27 ari toke / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Shes 27 ari toke te Pallati i Drejtesis lagjja Hajvali ne Prishtine toka eshte e pershtashem per ndertime, çmimi 23.000€. Po ne ket vend ofrohen 1 hektar per ndrtime te mesme.