KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkon pune si kuzhinjer me pervoj pune shum vjeqare jam i diplomuar ne ket lami. Prishtine.

Shes 10 ari toke / Prishtine

Dërguesi i shpalljës

Shes 10 ari toke afer shkolles fillore Mitrush Kuteli lagjja Matiqan ne Prishtine toka posedon uje, rryme, kanalizim, rruge 6metra te gjer, madhesia e truallit eshte 35.50x28.30. Lejohet ndërtim i shtëpive individuale BP+1. Çmimi 11.999€...

Shes lokalin 120m2 / Gjakove

Dërguesi i shpalljës

Shes lokalin 120m2 i njohur si "kafja e Lajqit" Rr. Nene Tereza ne qender te Gjakoves lokali eshte shume i pershtatshem per veprimtari te ndryshme afariste. Çmimi sipas marreveshjes.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si shofer kam patent shofer te kategoris C1 kam perovoj pune.

Ofroj pune per 15 vozites per Kamiona

Dërguesi i shpalljës

M&SILLOSI SH.P.K. sipas nevojave dhe kërkesave të fabrikës së miellit në Xërxë shpall këtë: K O N K U R S Për plotësimin e vendeve të lira të punës për 15 vozitës të Kamionit në...

Shes 2 ari toke / Emshir-Prishtine

Liridona Mustafa - Hoxha Invest Group

Shes 2 ari toke afer Ujesjellsit Rajonal Prishtina nga ujesjellsi e deri tek trualli jane 600m lagjja Emshir ne Prishtine trualli posedon hapsir perfekte per banim i pershtashem per ndertim te ulet, trualli ka ujin,...