KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Gezim Jusufi

"Librex" ofron pune per agjent/e te shitjes ne teritorin e Kosoves, aplikuasit duhet te posedojn patent shofer te kategoris B, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Muharrem Fejza lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

InBox Caffe ofron pune per nje kamarier me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Perkushtimi dhe deshira per punen jan virtytet e perzgjedhja e kandidatve. Adresa: Rr. Hyzri Talla (Qendra Tregtare) Bregu i Diellit...

Ofroj pune / Gjakove

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdesjen e dy femive nga e Hëna - e Premte nga ora 08:00h - 16:00h, pagesa me marrveshje. Adresa: Tarkaniq - Gjakove