Ofroj pune
103

Përmbajtja

Restaurant AGA ofron pune per shperndares/delivery nga ora 10:00h deri ne ora 14:00h, pagesa sipas marrveshjes, e Shtunde dhe e Dile pushim, kushtet e punes jane te mira, te interesuarit te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa rruga Ilir Konushevci ne qender te Prishtines