Ofroj pune
547

Përmbajtja

Restaurant Detari ofron pune per nje punetore/enlarese, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa lagjja Arberi ne Prishtine.