Jap me oqra lokalin 100m2 kati perdhes / Prishtine
157

Përmbajtja

Jap me oqra lokalin 100m2 kati perdhes rruga Muharrem Fejza Lagjja e Spitalit ne Prishtine. Lokali posedon hapsir pune, kuzhin, banjo, lokalit mund të shfrytëzohet për veprimtari biznesore të ndryshme, varësisht nga kërkesat që kanë klientët, duke përfshirë shfrytëzim të hapësirës për zyre, noter, call center, ordinancë e të tjera. Ka lokacion jashtëzakonisht të përshtatshëm dhe të favorshëm, me qasje të shpejtë në rrugët kryesore të kryeqytetit. Sistemin e ngrohjes e ka me termokos. Kjo pronë posedon parking nëntokësorë.
Mund të na kontaktoni nga ora 09:00 – 19:00
Kontakt
048 313 888
www.access-ks.com
[email protected]
Prishtinë, Rr. "Ukshin Hoti” Kati 1/6-1
Fushë Kosovë, Rr. "Besa Besë” Lokali 3-4