Shes shtepin 237m2 me 14.2 ari truall / Vushtrri
47

Përmbajtja

Shes shtepin 237m2 me 14.2 ari truall ne Maxhunaj Komuna e Vushtrris. Shetpia posedon dhoma, kuzhin, korridor, banjo, shtepian eshte e mobiluar me të gjitha gjërat dhe paisjet elektro-shtëpiake, shtëpia ka ndriçim të bollshëm si dhe kopsht të këndshëm, e pajisur me të gjithë infrastrukturën e nevojshme, shtepia ka 3 garazha me sipërfaqe 58.8 m2 të treja si dhe stallë me 130m2 pasi eshte projektuar te kete miniferme te vogel. Është e pajisur me ujësjellës si dhe ka poashtu bunarin. Është e pajisur me çertifikatë pronësie dhe bartet tek pronari i ri përmes noterit.
Nëse po kërkoni një vend për investim kjo është prona juaj.
Mundësi ndërrimi dhe ne banesa. info: +383 46 168 648