Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestare per perkujdsjen e femive, orari i punes nga e Hene / e Premt nga 7 ore ne dite, pagesa sipas marrveshjes, Adresa afer gjimnazit Sami Frasheri ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Sach Pizza ofron pune per kuzhiner/e, ndihmes kuzhineri/e, kamrier/e, shankist/e, shpernadres-delivery, telefonist/e, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, të gjithë të interesuarit/at te dergojn CV-të e tyre ne eamil adres hr@sachpizza.com, Adresa Luan Haredinaj ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Pastiçeria Dilani oforn pune per nje punetore shitse ne pastiçeri, orari dhe pages asipas marrveshjes, Adresa rruga Ilir Konusheci Pristine

Ofroj pune / kuzhinjere

Dërguesi i shpalljës

Fabrika e prodhimit te mobiljeve METAL TECH ofron pune per nje kuzhinjere/femer ne kuzhinen e puntoris. Kriteret: • Të jetë e pastër dhe të njohë përgaditjen e ushqimeve tradicionale. • Të mbajë pastër hapsirën e...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Uno Pizzeria ofron pune per nje kamrier, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa rruga Vellezrit Fazliu ne Prishtine.

Ofroj pune / perkthyes

Albania Language Service

ALS Albanian Language Service shoqeri e specializuar ne sherbime perkthimi kerkon perkthyes ne gjuhet: 1/Anglisht-Bullgarisht 2/Anglisht-Boshnjakisht 3/Anglisht-Rumanisht 4/Anglisht-Kineze 5/Anglisht-Spanjisht 6/Anglisht-Frengjisht Ne si kompani ofrojme: 1-Punesim te perhershem 2-Paga konkurruese 3-Ambient pune motivues 4-Trajnime te paguara...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kuzhinjer kam pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje.

Ofroj pune per Asistent/e ne Administrate

Dërguesi i shpalljës

Primex ofron pune per asistent/e ne administrat. Kushtet / Te ken njohuri te mira ne kompjuter, Te jet i/e afte per pune ne grup dhe pune nen presion. Per te aplikuar dergoni CV-t ne email...