Ofroj pune
594

Përmbajtja

Tetova Kafe ofron pune per punetore, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni. Adresa rruga Dardania ne Fushe Kosove.