Ofroj pune per 3 persona
1059

Përmbajtja

Fidani Impex ofron pune per 3 punetore/vozites-shofer me pervoj pune nje veçare.
- Kandidatet duhet te posedojn patent shofer kategoria B,
- Detyrat jane shperndarja e pijeve dhe gjerave ushqimore ne kafiteri dhe market ne komunen e Fushe Kosoves.
- Orari dhe pagesa me marrveshje.
Adresa Rruga e Struges ne Fushe Kosove.