Ofroj pune per 5 agjent telefonik te gjuhes Gjermane
871

Përmbajtja

KONKURS PUNE:

RustiCall PRISHTINA shpall konkurs pune :
Kërkojmë 5 agent të gjuhës gjermane në menyrë të menjëhershme.
Ofrojmë:
* Produkte profitabile dhe interesante ( jo shitje )
* Klimë të këndshme pune dhe ambient modern I punës.
* Pagesa fikse 500 Euro në muaj ( plus provizione-bonuse ) me kontratë të rregullt sipas ligjit të punës të Republikës së Kosovës.
* Mundësi ngritje në pozitë (team leader/ menaxher i shitjes),
* Korrektësi, transparencë.
* Trajnime në lidhje me produktet
- Aplikuesit duhet të flasin rrjedhshëm gjuhën Gjermane
- Për aplikim na kontaktoni direkt në numrin: +38643997373
apo ne faqen tone te Facebook ( inbox ) Adresa:Rr. Lidhja e Prizrenit lagjja Tophane ( afër Viva Fresh ), Prishtinë

Stellenausschreiben:

RustiCall PRISHTINA kündigt offene Stellen an:
Wir benötigen 5 deutsche Agenten sofort.
wir bieten:
* Profitable und interessante Produkte (kein Verkauf)
* Angenehmes Arbeitsklima und moderne Arbeitsumgebung.
* Festlohn von 500 Euro pro Monat (plus Bobus ) mit regulärem Arbeitsvertrag gemäß dem Arbeitsgesetz der Republik Kosovo.
* Chancen auf Position (Teamleiter / Verkaufsleiter),
* Korrektheit, Transparenz.
* Training Bewerber sollten fließend Deutsch sprechen
Zur Anmeldung kontaktieren Sie uns direkt unter: +38643997373
oder auf unserer Facebook-Seite (Posteingang) Adresse: Tophane (in der Nähe von Viva Fresh), Pristina