Kurse Private të Gjuhës Angleze
898

Përmbajtja

Ofrojmë kurse private të gjuhës angleze për të gjitha moshat nga niveli fillestar A1 deri në C2.
Me mësimdhënës të kualifikuar me gradën master, të dëshmuar në cilësi dhe me përvojë pune më shumë se 10 vjeçare të dokumentuara.
Ora e parë falas!
Orët mund të mbahet në zyrat tona, shtëpitë apo në zyret tuaja, online apo kudo që juve ju konvenon ( restorante apo kafiteri). Vetëm caktoje terminin!
Ejani dhe binduni sa e lehtë është gjuha angleze!
Për më shumë hollësi, kontaktoni në Viber apo Whats app në numërin +38344172299

Njëkohësishtë përkthejmë dokumente nga gjuha shqipe në angleze dhe anasjelltas si përkthyes gjyqësor të akredituar nga KGJK-ja

Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.