Ofroj pune / Asistente Administrative
354

Përmbajtja

KONKURS PUNE - ASISTENTE ADMINISTRATIVE (2X)
Sidi Education Kosovë në kuadër të Sidi Group është rrjeti më i madh i shkollave për Gjuhë të huaja dhe aftësim në rajon si në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.
Ndër të tjera Sidi Education është Distributor i autorizuar i Shtëpive botuese me renome botërore për tekstet e gjuhëve të huaja.
Pozita: Asistente Administrative (2x)
Përgjegjësitë dhe Detyrat:
Pranimi i klientëve dhe vizitorëve në Zyrën Qendrore;
Orientimi i klientëve dhe vizitorëve, informimi i nevojshëm;
Pranimi i telefonatave postës elektronike dhe drejtimi i tyre në mënyrë efikase;
Mirëmbajtja e hapësirës së Zyrës Qendrore;
Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
Sipas kërkesës dhe nevojës kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës;
-Aranzhon invertarin e udhëtimeve dhe rezervimet e Menaxhmentit;
-Koordinon agjendën e takimeve të Drejtorit Rajonal;
-E gatshme për udhëtime zyrtare Brenda dhe jashtë vendit në kuadër të punës;
Kriteret personale dhe profesionale:
-E motivuar, ambicioze dhe energjike;
-E aftë dhe e gatshme të punojë në ekip dhe nën presion;
-Aftësi të shkëlqyera komunikative dhe prezantuese;
Njohuri të shkëlqyera të Microsoft Office me theks të vacant Exel;
Njohje e gjuhës Angleze obligative në komunikim, shkrim dhe lexim minimum Niveli B1;
Njohja e gjuhëve të tjera si ajo Gjermane, Franceze, Italiane apo edhe gjuhëve tjera është e mirëseardhur dhe konsiderohet si kualifikim shtesë;
Të ketë të përfunduar Fakultetin e Administratës Publike, Ekonomik apo në fusha të ngjashme;
Konkursi është i hapur prej dates 22 Prill 2022 deri më 30 Prill 2022.
Intervista do të zhvillohet në dy faza ndërsa përzgjedhja do të behet pas punës praktike 2 javore.
Kandidatët e përzgjedhur për Intervisten njoftuese duhet të paraqiten në Zyrën Qëndrore Rr.Abedin Sogojeva, Kopleksi Dardania Lokali Hyrja D3 Kati 1, nr. 1-2 , Fushë Kosovë.
Të gjithë të interesuarat që duan të jenë pjesë e kompanisë Sidi Education Kosovë ju ftojmë të i dërgoni CV-të tuaja së bashku me një foto në e-mail adresën [email protected]
Suksese
Sidi Education – Sidi Group