Ofroj pune
771

Përmbajtja

Auto llaker Memi dhe 4Brothers Renr a Car ofron pune per punetor per ngjyrosjen dhe riparime fizike te veturave, personate e interesuar duhette te ken pervoj pune dhe te jen gatshem te arrijn objektivat e punes, paga eshte e volitshme pune afatgjate, te interesuarit te kontaktojne ne numer telfoni per me shum informata, Adresa mrapa fshatit Amerikan lagjja Hajvali ne Prishtine.