Ofroj pune
110

Përmbajtja

Pizzeria LEON ofron pune per kuzhiner, te interesuarit te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa ne Preoc Llapna Sell rruges vjeter per ne lagjen Marigona ne Prishtine.