Ofroj pune / Gjakove
344

Përmbajtja

Hotel Pashtriku ofron pune per 6 persona

1 recepcioniste,
2 shankist/e
2 kamarier
1 kuzhinjer/e

Orari dhe pagesa me amrrveshje.

Adresa Rr.Nene Tereza ne qedner te Gjakoves