Ofroj pune
217

Përmbajtja

Auto ngjyrosje TE KENA ofron pune per punetore dhe nxenes, te interesuarit te kontaktojn ne numra telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga e Malisheves ne Gjilan.