Ofroj pune per pastruese te dhomave ne hotel
903

Përmbajtja

Hotel Madigans ofron pune per nje punetore per mirmbajtjen e dhomave, kushtet e punes jane te mira, mundesisht kandidatet e inetersuara te jene nga rrethina, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Vragoli ne Fushe Kosove.