Ofroj pune
1340

Përmbajtja

Sallon Bukurie Vjollca Nails ofron pune per nje punetore mundesisht me pervoj pune ne shkurtimin e flokeve, ngjyrosjen e flokeve dhe shatir, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rrga Leke Dugagjini/nr14 ne Gjakove.