Ofroj pune
1223

Përmbajtja

Restaurant Gjellëtore PRISHTINA038 ofron punë për një punëtore/kameriere.

Kushtet e punës janë si në vijim,
- orari i punes 8 ore pune ne dite,
- dita e Diele dite pushim, festat zyrtare ne kalendarë të Republikës së Kosovës pushim,
- kontrata afatgjate me biznesin sipas ligjeve të Kosovës,
- pagesa e rrogës përmes bankës,
- kontributet dhe tatimet e paguara.

Kriteret për punësim;
- Të jetë bashkëpunuese në punën ekipore
- Të ketë njohuri sadopak rreth kuzhinës dhe gastronomisë në përgjithësi
- Aftësi të mira komunikimi me klientët
- Fleksibilitet në punë
- Dëshirë për punën e gastronomisë.

Preferohet Shkolla e Mesme të jetë e përfunduar ( joobligative )

Të interesuarat për punë mund të na kontaktojnë përmes numrit të telefonit ose në Viber ose në faqen e Resturantit / Gjellëtore PRISHTINA038.
Adresa rruga UÇK-s Komuna e Vjeter ne Prishtine.