Shes qenin Maltez
2207

Përmbajtja

Shes qenin Maltez mashkull mosha 3 muajsh, qeni posedon pasaporten, paisjet per mbajtjen kolibe, shtrat, ashte per dhembe, dy lidhesa, gjoksore, shampon, sprej stimulues per nevoje, ushqim, piata per uje dhe ushqim etj, qeni eshte i vaksinuar, çmimi sipas marrveshjes.